30 martie 2009

Am pierdut periutele si am gasit printesele

Straniu ...
In ultimul timp se intimpla ceva straniu in casa mea ... sau cu mine.
Azi am observat ca au disparut toate periutele mele cu care pictez.
Cui nafig ii trebuie periutele mele?
Hmm, in ultimul timp, mai multe persoane, atit cunoscute cit si necunoscute vin la mine "in opetie", dar cine are nevoie de periutele mele?
Foarte straniu. Incerc sa-mi pastrez cumpatul. Azi seara, dupa ce mi-am baut ceaiul, am inceput sa caut in toata casa periutele mele. Incercam sa-mi amintesc unde le-as putea pune. Le-am cautat. Am scotocit timp de 3 ore in fiecare colt al casei. Dar in zadar. Periutele mele au disparut. WTF? Things are getting a bit scary. Poate e timpul sa sfintesc casa?

Incer sa identific posibilele motive:
1. Eu am amnezie, dubla personalitate, whatever, etc;
2. Cuiva i-au placut periutele mele;
3. Cineva nu mai vrea eu sa stric canvasul si vopseaua;
4. Mai este cineva in casa inafara de mine;
...

Oricum, de azi, am un nou scop in viata - sa rezolv "misterul periutelor".
...

Azi seara cit mi-am cautat "lucrurile pierdute" (nu vreau sa le declar inca disparute), am dat peste multe chestii arhaice, de existenta carora am si uitat. Prima mea albinuta desenata cu pix si creion simplu, albume de desen din clasele primare si liceu, caiete de note cu diverse melodii de la orele de flaut, agende cu note din clasa 1-12...ehh asa o nostalgie de copilarie, de timpurile cind eram princessa (asa imi spunea mama cit eram mica, desi uneori imi mai spune si acum).

La 4 ani (in '88) am realizat prima mea colectie de "tablouri" - "Printesele". Aceasta "colectie" niciodata nu a fost afisata publicului, deci voila ... lucrari arhaice de 21 de ani vechime.







Si totusi unde sunt periutele mele?