11 septembrie 2008

Unisex Enthusiasm


"Rolul Mass-Media in promovarea Drepturilor Omului si a Valorilor Democratice", "Rolul Tinerilor in promovarea Drepturilor Omului si a Valorilor Democratice", "Jurnalism Civic", "Consolidarea sectorului asociativ din regiunea transnistreana" ... Rezina, Varnita, Sanatauca, Tiraspol ... 2 septembrie, 6 septembrie, 12 septembrie, 13 septembrie ... sirul va mai continua ...

In septembrie, deobicei copii se trezesc in shock: " :( asa de repede...vacanta s-a terminat...eu mai vrea sa stau acasa/mare/padure/munti...nu vreau la ore".
Unii mai bucurosi de viata, sau cei mai plictisiti de vara, astepta sa-si revada colegii, mai putin si profesorii, insa aceasta stare e una de euforie temporara ce dureaza pina ... pina la prima tema pe acasa.

In Septembrie 2008 eu nu m-am mai simtit nici eleva, nici studenta, dar culmea ... profesoara ... da, da PROFESOARA!

Nu, nu mi-am schimbat serviciul, sunt tot acolo, doar ca a inceput perioada seminarelor de instruire pentru elevi.

Imi place sa-mi impart cunostintele cu altii, pentru ca de fiecare data, personal invat tot mai mult intr-un anumit domeniu. Uneori, am impresia ca acesta este unicul rezultat al activitatilor de training pe care le fac.

Trist, dar cu toate ca tinerii la inceput sunt foarte entuziasmati, acest "Parfum Unisex Enthusiasm" pare sa se evapore foarte repede.

Miine plec la Sanatauca. Va fi prima mea vizita in acest sat. Pe zi ce trece, descopar Moldova tot mai mult si mai mult, si tot mai mult si mai mult as vrea sa fac ceva sa nu fie tot mai rau si mai rau.

In acest domeniu am mai implementat un proiect.
Experienta este. Insa ca si toate abilitatile, experienta trebuie actualizata si racordata la timpul prezent. Asa ca m-am gindit sa fac upgrade la presentarea mea.

Voi incerca doar sa-i parfumez un pic cu "Unisex Enthusiasm" ... hmmm, feel the flavour?

Numai ca acum trebuie sa ma gindesc la vreo strategie cum se poate de mentinut aceasta aroma. Concluzie: Ma fac Parfumer!