8 octombrie 2008

Paralele Paralele

Serge Gainsbourg cinta ... ador Marilou Reggae.
Nu am TV. Ferice de psihicul meu.
Uneori, din plictiseala ... incerc sa ma informez. Mai citesc stiri pe net, urmaresc bloguri, iar in urechi imi suna Serge Gainsbourg, Francoise Hardy, Brigitte Bardot, Jane Birkin ... ehhh, si asa ma razbate o indiferenta fata de toate razboaiele, certurile, ciondanelile, PL-urile, PLDM-urile, guvernele, conducerile, boicotarile, protestele, atacurile, initiativile, reactiile, caravanele, armatele, conflictele, frontierele, limbile, istoriile ... hmm, aceasta idee de haos, incertitudine, mizerie si BEZPREDEL (nu pot sa gasesc cuvint potrivit in romana) s-ar reflecta reusit intr-un tablou sau piesa de teatru.

M-am schimbat. Poate inainte eram altfel...mai naiva. Credeam intr-un viitor luminos in Moldova. Acum am crescut mai mare si declar sincer: imi este indifirent de toate evenimentele de pe arena circului politic, care, cu un succes foarte mare ar putea fi plasate si pe youporn, eogli, etc. Sincer, ma simt intr-un fel...?... vinovata... ca am aceasta atitudine de paralelelism si indiferenta fata de tot ce se intimpla la conducerea tarii, insa la moment, nu am alta optiune.

Gata, am obosit de politica, politica, politica. Teribil ma doare capul doar la auzul acestui cuvint.

Iata ca am ajuns si la Stina Nordenstam.
This is no final solution
No this is just for today

Tare nice cintec "Parliament Square"

Beau un ceai, fumez o tigara si ma apuc de pictat ceva abstract, haotic. Cel putin ma mai stimuleaza la ceva toata mizeria din Teatrul Comico-Dramatic "Clasa politica din RM" cu cei mai straluciti actori ai sai.

* Imagine: Evolutionism perspectiva politica



OK...ok...mai sunt si rare exceptii: unii se mai transforma in magari, boi, si alte animale domestice sau salbatice...putini mai ramin OAMENI.

PS: Bafta celor care mai doresc sa schimbe ceva. Moral mai sunt inca alaturi ... fizic ... am obosit (trebuie sa dorm mau mult) :)