21 septembrie 2008

My dream is to Fly ...



Iarasi am zburat!


Azi noapte s-a intimplat de 3 ori in 3 vise diferite.

Uneori am cite 3-4-5 vise pe noapte, si aproape intotdeauna le tin minte.
Imi place sa memorizez visele mele.

Uneori le scriu, uneori le retraiesc in memorie de citeva ori (deobicei de dimineata in transport public), pina cind acestea devin o parte vie a memoriei mele.

Visele in care zbor, le tin minte chiar peste zeci de ani.

Unul din primele mele vise "zburatore", pe care, mi-am spus ca-l voi tine minte toata viata a fost pe la 6 ani.

Zburam deasupra unei suprafete, care nu imi era cunoscuta, si pe care nu am perceput-o ca pe vreun loc de pe planeta pamint. Era altceva.

In acel vis oamenii lipseau. Eram numai eu, un copil care zbura in foarte multe culori.
Zburam printre culori. Culorile se schimbau daca clipeam din ochi, daca respiram/inspiram sau daca imi miscam degetele. Eu ma jucam in vis, zburam si schimbam culorile. O infinitate de nuante. Puteam sa i-au cite o bucata din fiecare si apoi sa le amestec. Cream diferite culori dupa care le aruncam in sus si zburam.

Cind am vazut filmul "Куда приводят мечты", aveam vreo 15 ani si mi-am amintit visul din copilarie, care avea ceva similar cu imaginile din film.

Azi noapte insa, am fost invisibila.

Zburam printre oameni si nimeni nu ma observa. Am gasit numai o singura persoana care, ma auzea, si m-a rugat sa-i demonstrez daca intr-adevar exist. Acum imi dau seama ca as fi facut la fel, in caz contrar, mi-as face mari griji in privinta sanatatii mele psihice.
Pentru a demonstra ca exist persoanei cu care am reusit sa stabilesc un contact, trebuia sa zbor pina la o cladire inalta si sa arunc citeva pietricele de pe acoperis. Ceea ce am si facut, si am fost acceptata in realitatea acelei persoane. Ce usurare :)

Deja pot clasifica visele mele "zburatoare" in mai multe categorii:

- vise in care zbor paralel cu o suprafata (fie ca sunt invisibila sau nu);
- vise in care zbor in sus (si imi vad corpul ramas jos);
- vise in care zbor in trup (in orice directie), dar sunt perceputa invizibila;

Cele mai tari senzatii le am in visele din a 2-a categorie. Traiesc senzatii de parca m-as detasa de mine insumi, si zborrr cu o viteza nebuna in sus, de parca m-ar absoarbe ceva.
La inceput ma prives de sus, apoi imaginea mea de jos devine neclara ... apoi sunt foarte sus ... apoi nu mai realizez unde sunt.

Insa azi am fost invisibila, si mi-a placut sa fiu asa. Eram o masa de aer care se misca, dar realizam ca sunt eu, nu eu Natalia, dar un alt eu - eu cineva, care inca nu stiu cum sa-l numesc. Era un eu fericit, linistit si calm. Un eu, care as vrea sa-l simt inauntru o viata intreaga. Oare numai in vise pot fi acel eu? Cum sa pastrez aceasta senzatie si dupa ce ma trezesc?

Zbor in vise ... poate din aceasta cauza imi place mult piesa " Yves Larock - Rise up"

My dream is to fly over the raibow so high ... fraza pe are o inteleg si o simt atit de bine.

Am dansat si am sarit intr-o agonie nebuna sub ritmurile acestei piese ieri la "Evolution party".

Tot ieri, m-am convins ca mai avem de asteptat mult timp, pina cind moldovenii vor fi in stare sa coordoneze evenimente de mare aploare, depasind fenomenul "efectul turmei".

Mai avem mult de crescut, inclusiv fiecare din noi, dar mai ales organizatorii.

Dar, pina cind ... My dream is to fly over the rainbow so high ... la la la si iar ma rupe!